• Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
  Fixa Projektet arkiv

  Fixa projektet > Öppna din ytterdörr med elektroniskt lås från Habo

  elektroniskt dörrlåsÖppna din ytterdörr med elektroniskt lås från Habo

  Förenkla vardagspusslet med ett modernt elektroniskt lås till din ytterdörr - montering utan elinstallation! Med Tribe 2 från Habo kan du enkelt öppna din ytterdörr utan nycklar genom att använda fingeravtryck, kod, app eller vanlig nyckel. Detta smarta och säkra elektroniska lås gör din vardag lite enklare samtidigt som det förbättrar säkerheten i ditt hem. Låset är lätt att hantera och montera utan behov av någon elinstallation.


  Elektroniskt lås för en smartare och säkrare vardag

  Tribe 2 från Habo är ett innovativt och stilrent elektroniskt lås som gör att du kan öppna din ytterdörr på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva använda en vanlig nyckel. Låset är utformat av den välrenommerade designern Thomas Sandell. Tribe 2 kommer i två färger (svart och silver) och finns tillgängligt i två utföranden. Detta gör att det passar till både höger- och vänsterhängda dörrar med urtag enligt svensk och norsk standard SS 817383.

  Lås upp din ytterdörr på flera olika sätt med Tribe 2 från Habo

  Med Tribe 2 kan du låsa och låsa upp din dörr på fyra olika sätt: fingeravtryck, kod, app eller vanlig nyckel. Du öppnar därmed enkelt dörren när du exempelvis är ute på ärenden eller när barnen kommer hem från skolan. Du kan också snabbt ge tillfälliga koder till hantverkare eller andra besökare, så att de kan komma in i ditt hem utan att du behöver vara där.

  Elektroniskt lås uppkopplat mot app för enkel öppning på distans

  Koder skickas via appen och du kan även koppla upp låset mot Habo Tribe 2 Smartbox och app. Det är här du har koll på dörren på distans och kan släppa in besökare i realtid när du inte är hemma. I appen får du även notiser om dörren är stängd eller öppen. Som en extra bonus kan du se om du glömde låsa när du gick hemifrån eller om dörren är låst.

  Öppna dörren även vid strömavbrott

  Tribe 2 är lätt att hantera och enkelt att montera, utan behov av någon elinstallation. Låset drivs med batterier, vilket gör att det inte påverkas av eventuella strömavbrott. Om det skulle uppstå en nödsituation finns det en möjlighet att nödöppna dörren med hjälp av nödström från USB-C eller ett 9V-batteri. Bakom en skyddspanel finns det en vanlig låscylinder, vilket gör det möjligt att använda vanlig nyckel.

  Full kontroll med Tribe 2 elektroniskt dörrlås

  Fingeravtrycksläsaren i detta elektroniska dörrlås från Habo fungerar lika bra för små som stora fingrar och låset kan lagra upp till hela 99 olika fingeravtryck. Dörrlåset har en valbar röstmeny på fyra språk och du kan programmera en kod bestående av 4-12 siffror. Tribe 2 är ett perfekt val för dig som vill ha en enklare och säkrare vardag, samtidigt som du inte vill kompromissa med designen. Habos nya lås är enkelt att använda och ger dig full kontroll över vem som har tillgång till ditt hem.

  Läs mer om det elektroniska dörrlåset Tribe 2 från Habo >>