...

VI HAR DIN NYA YTTERDÖRR!

Behåll värmen och stäng ute kylan med en ny modern ytterdörr inför vintern! Passa på nu när urvalet är som störst och du dessutom får upp till 35 % rabatt på kvalitetsdörrar från Diplomat, NorDan och Swedoor.

Diplomat erbjuder svensktillverkade ytterdörrar med hög prestanda och som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. När du köper en ny ytterdörr från någon av Diplomats serier Modern, Nordisk, Klassisk eller Lantlig, ingår 20 års formgaranti.
*Erbjudandet från Diplomat gäller hela sortimentet från Diplomat Ytterdörrar (gäller ej Basic samt 2-färgsmålade ytterdörrar).

FÄRGSTARK ENTRÉ

Årets två nya modeller av ytterdörrar, Inez (bilden) och Irma, är unika,moderna och tidlösa. Dörrarna har ett designuttryck mitt emellan det traditionella och moderna och är framtagna tillsammans med industridesignern Roger Persson.

Förmonterade cylindrar och handtag!

Ange som tillägg vid din beställning.

HITTA RÄTT DÖRR MED
SWEDOORS SMARTA APP!

Ytterdörren är en viktig del av husets arkitektur och uttryck.
Swedoor erbjuder ett komplett sortiment av ytterdörrar i alla stilar och utföranden. För att hitta en dörr som passar just ditt hus kan du ladda ner den kostnadsfria appen DOOR DESIGNER som finns för både iOS och Android där appar finns.


TÄTARE MONTAGE MED PAROC!

Parocs XSI-serie med drevningsremsor i glasull XSI 001, XSI 002 och XSI 003 är smidiga och enkla att jobba med och hjälper till att bryta köldbryggan effektivt runt fönster och dörrar samt andra konstruktionselement.

DYCKERTPISTOL

För dörr- och fönsterfoder, fint skjutet för att minimera att det syns.

 

SNYGGT OCH TÄTT MED
PLÅTBESLAG FRÅN LINDAB

Lindabs breda sortiment av olika beslag för både dörrar och fönster kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energi- och miljötänkande.